Op dinsdag 17 december start de nieuwe Music for life-solidariteitsactie vanop het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Dit jaar zamelen luisteraars geld in voor een zelfgekozen goed doel. 'Er werden al 732 goede doelen geregistreerd', onthulde Gerrit Rauws, directeur van de Koning Boudewijnstichting.

Een goed doel registreren kan niet meer, maar geïnteresseerden kunnen wel voor een van die goede doelen een actie organiseren en een plaatje aanvragen. De volledige lijst met alle goede doelen is beschikbaar via musicforlife.be.

Van 17 december tot en met kerstavond draaien Siska Schoeters, Stijn Van de Voorde en Linde Merckpoel de platen vanop 'De Warmste Camping' in De Schorre in Boom. 'We gaan een week buiten leven en kou lijden maar hopen ons te kunnen verwarmen aan de verhalen en inzet van onze luisteraars. Voor die meer dan 700 goede doelen maken we er samen 'De Warmste Week' van', zeggen de presentatoren in een persbericht.

'Thermometer en thermopeter' Kirsten Lemaire en Bram Willems zullen op pad gaan om verslag uit te brengen van de acties die worden georganiseerd. 'De Warmste Week' wordt afgesloten op kerstavond met een slotshow op Eén van 17 tot 18 uur, gepresenteerd door Sam De Bruyn. (DB)

Op dinsdag 17 december start de nieuwe Music for life-solidariteitsactie vanop het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Dit jaar zamelen luisteraars geld in voor een zelfgekozen goed doel. 'Er werden al 732 goede doelen geregistreerd', onthulde Gerrit Rauws, directeur van de Koning Boudewijnstichting. Een goed doel registreren kan niet meer, maar geïnteresseerden kunnen wel voor een van die goede doelen een actie organiseren en een plaatje aanvragen. De volledige lijst met alle goede doelen is beschikbaar via musicforlife.be. Van 17 december tot en met kerstavond draaien Siska Schoeters, Stijn Van de Voorde en Linde Merckpoel de platen vanop 'De Warmste Camping' in De Schorre in Boom. 'We gaan een week buiten leven en kou lijden maar hopen ons te kunnen verwarmen aan de verhalen en inzet van onze luisteraars. Voor die meer dan 700 goede doelen maken we er samen 'De Warmste Week' van', zeggen de presentatoren in een persbericht. 'Thermometer en thermopeter' Kirsten Lemaire en Bram Willems zullen op pad gaan om verslag uit te brengen van de acties die worden georganiseerd. 'De Warmste Week' wordt afgesloten op kerstavond met een slotshow op Eén van 17 tot 18 uur, gepresenteerd door Sam De Bruyn. (DB)