Disclosure (ft. Sam Smith) - Latch

Het jonge Britse duo Disclosure breit een geslaagd vervolg aan zijn ep The Face, en bewijst na de remix voor Jessie Ware's Running andermaal zijn fijne neus voor met dubstep bestoven dancebeats.

Andrew Ashong & Theo Parrish - Flowers

Dansvloerkoning Theo Parrish slaat de handen ineen met het Londens zangtalent Andrew Ashong voor een zomerse trip van negen minuten langs soul, house en r&b.

Taken by Trees - Large

Victoria Bergman (herinner u The Concretes) trok zich terug op Hawaï en keerde terug met een album vol aanstekelijke lentekriebels. Large is het tweede voorproefje: Santigold in hangmatmodus.

Jake Bugg - Two Fingers Met tekstregels als 'I drink to remember and I smoke to forget' is het niet verwonderlijk dat indiebard Jake Bugg aan de borst gedrukt wordt door britpoproyalty als Paul Weller en Noel Gallagher.

Lee Hazlewood - Soul's Island A House Safe for Tigers heet een van de tv-films die Lee Hazlewood zaliger in de vroege seventies in Zweden maakte. Het magnifieke Soul's Island staat op de heruitgave van de obscure soundtrack.

Disclosure (ft. Sam Smith) - Latch Het jonge Britse duo Disclosure breit een geslaagd vervolg aan zijn ep The Face, en bewijst na de remix voor Jessie Ware's Running andermaal zijn fijne neus voor met dubstep bestoven dancebeats. Andrew Ashong & Theo Parrish - Flowers Dansvloerkoning Theo Parrish slaat de handen ineen met het Londens zangtalent Andrew Ashong voor een zomerse trip van negen minuten langs soul, house en r&b. Taken by Trees - Large Victoria Bergman (herinner u The Concretes) trok zich terug op Hawaï en keerde terug met een album vol aanstekelijke lentekriebels. Large is het tweede voorproefje: Santigold in hangmatmodus. Jake Bugg - Two Fingers Met tekstregels als 'I drink to remember and I smoke to forget' is het niet verwonderlijk dat indiebard Jake Bugg aan de borst gedrukt wordt door britpoproyalty als Paul Weller en Noel Gallagher. Lee Hazlewood - Soul's Island A House Safe for Tigers heet een van de tv-films die Lee Hazlewood zaliger in de vroege seventies in Zweden maakte. Het magnifieke Soul's Island staat op de heruitgave van de obscure soundtrack.