1. Kanye West - Lost In The World
Op het internet gelekt én goedgekeurd: Kanye slaat de handen in elkaar met Bon Iver en houdt er zowaar een Michael Jackson-waardige popsingle aan over! Meteen ook de eerste keer dat die verdomde autotune ons niet doet braken.


2. Duck Sauce - Barbra Streisand
Armand Van Helden + A-Track + een slimme Boney M.-sample = de nieuwe Bonkers! Binnen een week of drie wordt iedereen er horendol van, maar tot dan toe: oeh-oeh-hoe-oe-woehoe-oeh... Tel de celebrities in de videoclip!


3. Plan B - The Recluse (Netsky remix) De Brit Ben Drew begon als rapper in het grimewereldje, ging even door het leven als 'de nieuwe Mike Skinner' en vind zichzelf opnieuw uit als soulcrooner. Onze nationale drum-'n-bass-trots mocht zijn nieuwe single remixen.


4. Avey Tare - Lucky 1 David Portner alias Avey Tare is na Panda Bear het tweede lid van Animal Collective dat zich aan een soloplaat waagt. Down There heet het werkstuk dat op 26/10 verschijnt en dit voorsmaakje is gratis te downloaden via pitchfork.com.


5. Idiot Glee - All Packed Up
James Friley is 22 jaar jong, geboren en getogen in Kentucky en goed op weg om de volgende Beirut te worden. De klassiek getrainde pianist is uw man voor speelse, licht gemanipuleerde lofi-pop met sixtiesinvloeden.

1. Kanye West - Lost In The World Op het internet gelekt én goedgekeurd: Kanye slaat de handen in elkaar met Bon Iver en houdt er zowaar een Michael Jackson-waardige popsingle aan over! Meteen ook de eerste keer dat die verdomde autotune ons niet doet braken. 2. Duck Sauce - Barbra Streisand Armand Van Helden + A-Track + een slimme Boney M.-sample = de nieuwe Bonkers! Binnen een week of drie wordt iedereen er horendol van, maar tot dan toe: oeh-oeh-hoe-oe-woehoe-oeh... Tel de celebrities in de videoclip! 3. Plan B - The Recluse (Netsky remix) De Brit Ben Drew begon als rapper in het grimewereldje, ging even door het leven als 'de nieuwe Mike Skinner' en vind zichzelf opnieuw uit als soulcrooner. Onze nationale drum-'n-bass-trots mocht zijn nieuwe single remixen. 4. Avey Tare - Lucky 1 David Portner alias Avey Tare is na Panda Bear het tweede lid van Animal Collective dat zich aan een soloplaat waagt. Down There heet het werkstuk dat op 26/10 verschijnt en dit voorsmaakje is gratis te downloaden via pitchfork.com. 5. Idiot Glee - All Packed Up James Friley is 22 jaar jong, geboren en getogen in Kentucky en goed op weg om de volgende Beirut te worden. De klassiek getrainde pianist is uw man voor speelse, licht gemanipuleerde lofi-pop met sixtiesinvloeden.