1. 1,2,3 - Little Cure
Powerpopduo uit Pittsburgh dat met een hilarisch Brits accent en aanstekelijk refrein de geest van Marc 'T-Rex' Bolan uit de fles laat. Laat het enthousiast humpen op uw stereo hierbij een aanvang nemen!

2. Chromeo - Hot Mess
Feestje in de hemel, waar Robert Palmer en Rick James simultaan breakdancen op de nieuwe single van het koppel prettig gestoorde Canadezen. Kitscherige funk met vocoders en een clip vol gespierd vrouwelijk schoon.

3. jj - Let Them
'Fuck all you ho's!', zo schiet de nieuwe, gratis single van het Zweedse droompopduo in gang, een vrije interpretatie van rapper T.I.'s Let 'Em Talk met een sample van Akon in verstopt. Download via feizhutunes.tumblr.com.

4. These New Puritans - Hologram (Salem remix)
Op 2 december kan u het witch house-gezelschap Salem live aanschouwen in de Gentse Charlatan. Gevoelige zielen checken voor de zekerheid eerst hun macabere remix van de Britse artockers These New Puritans.

5. Night Beats - Shadows In The Night
Is rauwe, ongepolijste psychedelische peyotevisioenen inleidende garagerock uw ding? Dan zijn deze maatjes van de al even mesjokke The Black Angels uw nieuwe favoriete band! Te vinden op hun H-Bomb EP.

1. 1,2,3 - Little Cure Powerpopduo uit Pittsburgh dat met een hilarisch Brits accent en aanstekelijk refrein de geest van Marc 'T-Rex' Bolan uit de fles laat. Laat het enthousiast humpen op uw stereo hierbij een aanvang nemen! 2. Chromeo - Hot Mess Feestje in de hemel, waar Robert Palmer en Rick James simultaan breakdancen op de nieuwe single van het koppel prettig gestoorde Canadezen. Kitscherige funk met vocoders en een clip vol gespierd vrouwelijk schoon. 3. jj - Let Them 'Fuck all you ho's!', zo schiet de nieuwe, gratis single van het Zweedse droompopduo in gang, een vrije interpretatie van rapper T.I.'s Let 'Em Talk met een sample van Akon in verstopt. Download via feizhutunes.tumblr.com. 4. These New Puritans - Hologram (Salem remix) Op 2 december kan u het witch house-gezelschap Salem live aanschouwen in de Gentse Charlatan. Gevoelige zielen checken voor de zekerheid eerst hun macabere remix van de Britse artockers These New Puritans. 5. Night Beats - Shadows In The Night Is rauwe, ongepolijste psychedelische peyotevisioenen inleidende garagerock uw ding? Dan zijn deze maatjes van de al even mesjokke The Black Angels uw nieuwe favoriete band! Te vinden op hun H-Bomb EP.