1. Bibio - K Is For KelsonHet meest tropische zomerdeuntje op Mind Bokeh krijgt van Warp een ep-release, inclusief drie gloednieuwe tracks! Een gedroomd excuus om die kleurrijke clip nog eens te showen. Geen dank!

2. Matias Aguayo - I Don't Smoke
Heeft onze favoriete Argentijn (ook present op de nieuwe Battles) zich bekeerd tot de antirokersmafia? Neen, dit is enkel de titel van zijn verse ep op Kompakt en een voorsmaakje bij zijn passage op 10 Days Off.

3. Gonzales - Knight Moves Binnenkort brengt Chilly Gonzales een 'symfonisch rapalbum' uit, maar eerst nog de nieuwste single uit zijn meest recente album. Met remixes van DJ Koze en Lone, en de pianoversie van Chilly Willy himself.

4. Thundercat - For Love I Come Dit kosmisch jazznummertje (origineel van George Duke) is de voorloper van Thundercats album The Golden Age of Apocalypse - uit in de herfst op het label van Flying Lotus, tevens producer van dienst.

5. Seasick Steve - Write Me A Few Of Your Lines
Zingende hobo Seasick Steve en rockpurist Jack White vormen een combo die in de sterren geschreven stond! Third Man Records heeft deze single met twee Fred McDowell-covers in de aanbieding.

Jonas Boel

1. Bibio - K Is For KelsonHet meest tropische zomerdeuntje op Mind Bokeh krijgt van Warp een ep-release, inclusief drie gloednieuwe tracks! Een gedroomd excuus om die kleurrijke clip nog eens te showen. Geen dank! 2. Matias Aguayo - I Don't Smoke Heeft onze favoriete Argentijn (ook present op de nieuwe Battles) zich bekeerd tot de antirokersmafia? Neen, dit is enkel de titel van zijn verse ep op Kompakt en een voorsmaakje bij zijn passage op 10 Days Off. 3. Gonzales - Knight Moves Binnenkort brengt Chilly Gonzales een 'symfonisch rapalbum' uit, maar eerst nog de nieuwste single uit zijn meest recente album. Met remixes van DJ Koze en Lone, en de pianoversie van Chilly Willy himself. 4. Thundercat - For Love I Come Dit kosmisch jazznummertje (origineel van George Duke) is de voorloper van Thundercats album The Golden Age of Apocalypse - uit in de herfst op het label van Flying Lotus, tevens producer van dienst. 5. Seasick Steve - Write Me A Few Of Your Lines Zingende hobo Seasick Steve en rockpurist Jack White vormen een combo die in de sterren geschreven stond! Third Man Records heeft deze single met twee Fred McDowell-covers in de aanbieding. Jonas Boel