1. TV On The Radio - Will Do

Alsof het gisteren is, zo vers zit de aangekondigde break van TVOTR in ons geheugen. Maar zie, de Brooklyn Boys zijn terug! Met een lovesick lullaby als ouverture bij het album Nine Types Of Light, uit in april.

2. Tyler, The Creator - Yonkers

Het hiphopcollectief Odd Future wordt een Wu Tang-achtige werelddominantie voorspeld, kopman Tyler, The Creator trekt aan de kar met deze in een dwangbuis gesnoerde single.

3. Summer Camp - I Want You

Dat het Britse duo niet vies is om met eightiesreferenties te morsen, wisten we al van hun één zomer oude ep Young. Dat ze die vuile manieren niet zijn afgeleerd, bewijst nieuwe single 'I Want You', te vinden op Gorilla VS Bear.

4. Planningtorock - Doorway

Nieuw op DFA, deze spookachtige no-wavesingle van het toekomstige album van Planningtorock, u misschien bekend als medeplichtige bij Tomorrow In A Year, de Darwinopera van The Knife.

5. Cat's Eyes - Love You Anyway

In juli is er een nieuw album van The Horrors, zo verzekerde zanger Faris Badwan de fans via hun website. Met het zijproject Cat's Eyes zit hij griezelig dicht op de huid van Burt Bacharach. Uit de Broken Glass-ep.

1. TV On The Radio - Will Do Alsof het gisteren is, zo vers zit de aangekondigde break van TVOTR in ons geheugen. Maar zie, de Brooklyn Boys zijn terug! Met een lovesick lullaby als ouverture bij het album Nine Types Of Light, uit in april.2. Tyler, The Creator - Yonkers Het hiphopcollectief Odd Future wordt een Wu Tang-achtige werelddominantie voorspeld, kopman Tyler, The Creator trekt aan de kar met deze in een dwangbuis gesnoerde single.3. Summer Camp - I Want You Dat het Britse duo niet vies is om met eightiesreferenties te morsen, wisten we al van hun één zomer oude ep Young. Dat ze die vuile manieren niet zijn afgeleerd, bewijst nieuwe single 'I Want You', te vinden op Gorilla VS Bear. 4. Planningtorock - Doorway Nieuw op DFA, deze spookachtige no-wavesingle van het toekomstige album van Planningtorock, u misschien bekend als medeplichtige bij Tomorrow In A Year, de Darwinopera van The Knife. 5. Cat's Eyes - Love You Anyway In juli is er een nieuw album van The Horrors, zo verzekerde zanger Faris Badwan de fans via hun website. Met het zijproject Cat's Eyes zit hij griezelig dicht op de huid van Burt Bacharach. Uit de Broken Glass-ep.