Laura Marling maakt haar muzikale comeback met de plaat Short Stories na een sabbatical in Los Angeles. Een periode waarin ze enerzijds genoot van de anonimiteit en anderzijds eenzaamheid herontdekte. In het nummer 'Gurdjieff's Daughter' waarschuwt de zangeres haar fans voor allerhande huichelaars en moeilijkheden in het leven.

Sia raadt vrouwelijke luisteraars dan weer aan om hun emoties niet op te kroppen en tranen de vrije loop te laten bij verdriet. Het wunderkind Maddie Ziegler veruiterlijkt deze gevoelens treffend in de nieuwe clip voor 'Big Girls Cry'.

(LP)

Laura Marling maakt haar muzikale comeback met de plaat Short Stories na een sabbatical in Los Angeles. Een periode waarin ze enerzijds genoot van de anonimiteit en anderzijds eenzaamheid herontdekte. In het nummer 'Gurdjieff's Daughter' waarschuwt de zangeres haar fans voor allerhande huichelaars en moeilijkheden in het leven. Sia raadt vrouwelijke luisteraars dan weer aan om hun emoties niet op te kroppen en tranen de vrije loop te laten bij verdriet. Het wunderkind Maddie Ziegler veruiterlijkt deze gevoelens treffend in de nieuwe clip voor 'Big Girls Cry'. (LP)