Shaggy is de laatste naam die wordt toegevoegd aan de affiche van Suikerrock. De Jamaicaanse Amerikaan moet op zaterdag 31 juli het publiek opwarmen voor de komst van hoofdact Grace Jones.

Naast Grace Jones en Shaggy staan dit jaar Jamiroquai, Stereo MC's, Seal, Milk Inc. Live, Clouseau, Golden Earring en The Australian Pink Floyd Show op het podium. Suikerrock loopt van donderdag 29 juli tot zondag 1 juli, maar voor de festivalgangers die niet zolang kunnen wachten, is er op 20 juli Suikerrock Kick, een aparte concertavond met ZZ Top, John Fogerty en The Doors.

Het volledige programma vind je op de site van Suikerrock.

Jan Walraven

Shaggy is de laatste naam die wordt toegevoegd aan de affiche van Suikerrock. De Jamaicaanse Amerikaan moet op zaterdag 31 juli het publiek opwarmen voor de komst van hoofdact Grace Jones. Naast Grace Jones en Shaggy staan dit jaar Jamiroquai, Stereo MC's, Seal, Milk Inc. Live, Clouseau, Golden Earring en The Australian Pink Floyd Show op het podium. Suikerrock loopt van donderdag 29 juli tot zondag 1 juli, maar voor de festivalgangers die niet zolang kunnen wachten, is er op 20 juli Suikerrock Kick, een aparte concertavond met ZZ Top, John Fogerty en The Doors. Het volledige programma vind je op de site van Suikerrock.Jan Walraven