Verder zijn ook Gamma Ray, Vandenberg's Moonkings, Skillet, Amplifier, Architects, Devil You Know, Dagoba, Scorpion Child, Collibus, Stahlzeit en High Voltage aan de line-up toegevoegd. In totaal treden 108 bands over 5 podia op. De organisatie heeft voorts ook het uurschema op de website gepubliceerd. Een combiticket voor het festival kost 165 euro, een dagticket 85 euro.

Een combiticket geeft op donderdag 26 juni ook toegang tot de Metal Plaza, waar dan Belgische metalbands zoals Diablo Blvd (met Alex Agnew als zanger), Evil Invaders, Ostrogoth en Dyscordia zullen optreden. Ook wordt die avond de WK-wedstrijd van de Rode Duivels tegen Zuid-Korea live uitgezonden op groot scherm in de Marquee. Graspop vindt plaats in Dessel van vrijdag 27 juni tot en met zondag 29 juni. (BELGA)

Verder zijn ook Gamma Ray, Vandenberg's Moonkings, Skillet, Amplifier, Architects, Devil You Know, Dagoba, Scorpion Child, Collibus, Stahlzeit en High Voltage aan de line-up toegevoegd. In totaal treden 108 bands over 5 podia op. De organisatie heeft voorts ook het uurschema op de website gepubliceerd. Een combiticket voor het festival kost 165 euro, een dagticket 85 euro.Een combiticket geeft op donderdag 26 juni ook toegang tot de Metal Plaza, waar dan Belgische metalbands zoals Diablo Blvd (met Alex Agnew als zanger), Evil Invaders, Ostrogoth en Dyscordia zullen optreden. Ook wordt die avond de WK-wedstrijd van de Rode Duivels tegen Zuid-Korea live uitgezonden op groot scherm in de Marquee. Graspop vindt plaats in Dessel van vrijdag 27 juni tot en met zondag 29 juni. (BELGA)