Selah Sue mag een extra naam aan haar al zeer uitgebreide cv toevoegen: de singer-songwriter heeft groen licht gekregen om het voorprogramma van Prince te verzorgen, deze avond in het Sportpaleis in Antwerpen. Selah Sue, in de geboorteregisters van Leuven ingeschreven als Sanne Putseys, is ook te horen op het album van Cee-Lo Green, de king of soul van zijn generatie. Momenteel ligt er van Selah Sue een ep in de winkel, voor december zijn er twee zaalshows aangekondigd (15/12, Vooruit en 16/12, Het Depot) en voorjaar 2011 komt haar full album uit. Maar eerst dus het voorprogramma van Prince, vanavond.

First things first: Lees de review van de secret show van Prince in de Brusselse Viage. En check hieronder Please, het duet van Cee-Lo Green met Selah Sue:

Selah Sue mag een extra naam aan haar al zeer uitgebreide cv toevoegen: de singer-songwriter heeft groen licht gekregen om het voorprogramma van Prince te verzorgen, deze avond in het Sportpaleis in Antwerpen. Selah Sue, in de geboorteregisters van Leuven ingeschreven als Sanne Putseys, is ook te horen op het album van Cee-Lo Green, de king of soul van zijn generatie. Momenteel ligt er van Selah Sue een ep in de winkel, voor december zijn er twee zaalshows aangekondigd (15/12, Vooruit en 16/12, Het Depot) en voorjaar 2011 komt haar full album uit. Maar eerst dus het voorprogramma van Prince, vanavond.First things first: Lees de review van de secret show van Prince in de Brusselse Viage. En check hieronder Please, het duet van Cee-Lo Green met Selah Sue: