Selah Sue en 't Hof Van Commerce zijn toegevoegd aan de affiche van de 38ste editie van de Lokerse Feesten, die plaatsvindt van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus. Ook Trentemöller, The Australian Pink Floyd Show en Damian Marley komen naar Lokeren, zo meldt het festival.

Damien Marley

Selah Sue staat op 3 augustus op het podium. Volgens de mededeling van de organisatoren doet de zangeres dit jaar maar twee Vlaamse festivals
aan: Rock Werchter en de Lokerse Feesten. De hiphoppers van 't Hof Van Commerce staan ook op 3 augustus op het Lokerse podium. Dat geldt ook voor de Jamaicaanse Reggae-ster Damian Marley, zoon van Bob Marley.

The Beach Boys

De Deense dj Trentemöller brengt op 10 augustus een dj-set en de Pink Floyd tribute band The Australian Pink Floyd Show komt op 7 augustus naar Lokeren. Eerder kondigde het festival al de komst van The Beach Boys (op 7 augustus) en New Order (op 10 augustus) aan. (Belga/SD)

Selah Sue en 't Hof Van Commerce zijn toegevoegd aan de affiche van de 38ste editie van de Lokerse Feesten, die plaatsvindt van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus. Ook Trentemöller, The Australian Pink Floyd Show en Damian Marley komen naar Lokeren, zo meldt het festival. Damien MarleySelah Sue staat op 3 augustus op het podium. Volgens de mededeling van de organisatoren doet de zangeres dit jaar maar twee Vlaamse festivals aan: Rock Werchter en de Lokerse Feesten. De hiphoppers van 't Hof Van Commerce staan ook op 3 augustus op het Lokerse podium. Dat geldt ook voor de Jamaicaanse Reggae-ster Damian Marley, zoon van Bob Marley. The Beach BoysDe Deense dj Trentemöller brengt op 10 augustus een dj-set en de Pink Floyd tribute band The Australian Pink Floyd Show komt op 7 augustus naar Lokeren. Eerder kondigde het festival al de komst van The Beach Boys (op 7 augustus) en New Order (op 10 augustus) aan. (Belga/SD)