Rock Werchter, Dour Festival, Les Ardentes en Boomtown, het is maar een greep uit het arsenaal festivals waar u School is Cool deze zomer al aan het werk kon zien. De Antwerpse indiepopband verzamelde heel wat beeldmateriaal en wil dat nu samenbrengen in een documentaire over de festivalzomer van 2012.


Regisseur van dienst is Maximiliaan Dierickx, die de band een hele zomer lang op de voet volgt. Dierickx was ook al verantwoordelijk voor de videoclip van 'Warpaint', een nummer van School is Cools debuutplaat 'Entropology'.

Hieronder kunt u alvast een teaser van de documentaire zien: (AVL)

School is Cool - Summerteaser from Maximiliaan Dierickx on Vimeo.

Rock Werchter, Dour Festival, Les Ardentes en Boomtown, het is maar een greep uit het arsenaal festivals waar u School is Cool deze zomer al aan het werk kon zien. De Antwerpse indiepopband verzamelde heel wat beeldmateriaal en wil dat nu samenbrengen in een documentaire over de festivalzomer van 2012. Regisseur van dienst is Maximiliaan Dierickx, die de band een hele zomer lang op de voet volgt. Dierickx was ook al verantwoordelijk voor de videoclip van 'Warpaint', een nummer van School is Cools debuutplaat 'Entropology'. Hieronder kunt u alvast een teaser van de documentaire zien: (AVL) School is Cool - Summerteaser from Maximiliaan Dierickx on Vimeo.