De tweede langspeler van Santigold, 'Master of My Make-believe', was enkele weken geleden nog CD van de week bij ons. Warm aanbevolen dus als zij op donderdag 16 augustus haar ding doet op de weide van Pukkelpop.

Nieuw werk is er ook van metalgroep Baroness. Dat komen ze op vrijdag 17 augustus in Kiewit - wij gokken de Shelter - voorstellen.

Daarnaast werden nog drie acts voor zaterdag 18 augustus bekendgemaakt: Light Asylum, Lower Dens en Diplo-protégé Dillon Francis.

Tickets

De tickets verkopen als zoete broodjes. Alle zaterdagtickets zijn de deur al uit. Het is de 27e editie van Pukkelpop. De grootste namen op de affiche zijn Björk, Foo Fighers, Stone Roses, Bloc Party en The Black Keys.

De tweede langspeler van Santigold, 'Master of My Make-believe', was enkele weken geleden nog CD van de week bij ons. Warm aanbevolen dus als zij op donderdag 16 augustus haar ding doet op de weide van Pukkelpop.Nieuw werk is er ook van metalgroep Baroness. Dat komen ze op vrijdag 17 augustus in Kiewit - wij gokken de Shelter - voorstellen.Daarnaast werden nog drie acts voor zaterdag 18 augustus bekendgemaakt: Light Asylum, Lower Dens en Diplo-protégé Dillon Francis.TicketsDe tickets verkopen als zoete broodjes. Alle zaterdagtickets zijn de deur al uit. Het is de 27e editie van Pukkelpop. De grootste namen op de affiche zijn Björk, Foo Fighers, Stone Roses, Bloc Party en The Black Keys.