Scene: u bent onderweg naar een kerstfeest en uw auto valt in panne. U klopt op de deur van het dichtstbijzijnde huis om daar noodgedwongen kerstavond door te brengen.

Nu zijn er een paar bewoners waarvoor wij liever op de met sneeuw bedekte stoep zouden blijven staan. The Jonas Brothers, de cast van Glee of Nicole Westbrook bijvoorbeeld. Cee Lo Green vergaat het echter beter; hij mag aanschuiven bij Kermit en zijn vrienden.

Het resultaat is "All I Need Is Love"; een vrolijke sing-a-long met zoveel jingle balls dat u al een hart van zwavel en heupen van staal moet hebben om deze plaat de komende weken niet minstens een keer per dag door uw boxen te laten schallen. (KS)

Scene: u bent onderweg naar een kerstfeest en uw auto valt in panne. U klopt op de deur van het dichtstbijzijnde huis om daar noodgedwongen kerstavond door te brengen. Nu zijn er een paar bewoners waarvoor wij liever op de met sneeuw bedekte stoep zouden blijven staan. The Jonas Brothers, de cast van Glee of Nicole Westbrook bijvoorbeeld. Cee Lo Green vergaat het echter beter; hij mag aanschuiven bij Kermit en zijn vrienden. Het resultaat is "All I Need Is Love"; een vrolijke sing-a-long met zoveel jingle balls dat u al een hart van zwavel en heupen van staal moet hebben om deze plaat de komende weken niet minstens een keer per dag door uw boxen te laten schallen. (KS)