The Rolling Stones geven er nog niet de brui aan. Verre van zelfs. In een reactie op een artikel in The Mirror ontkennen de kranige rockers dat ze hun allerlaatste concert op het Glastonbury 2013 geven. De Britse krant kwam naar buiten met het nieuws dat de Rolling Stones tijdens hun gouden jubileum op pensioen zouden gaan. Het Glastonbury festival zou het eindstation zijn. Niets van aan dus.

'Ieder jaar worden The Rolling Stones gevraagd om op dit Britse festival te spelen, maar Glastonbury zit niet eens in de planning', klonk het in een tweet die de band de wereld instuurde. Goed nieuws dus voor de fans. (DB)

The Rolling Stones geven er nog niet de brui aan. Verre van zelfs. In een reactie op een artikel in The Mirror ontkennen de kranige rockers dat ze hun allerlaatste concert op het Glastonbury 2013 geven. De Britse krant kwam naar buiten met het nieuws dat de Rolling Stones tijdens hun gouden jubileum op pensioen zouden gaan. Het Glastonbury festival zou het eindstation zijn. Niets van aan dus.'Ieder jaar worden The Rolling Stones gevraagd om op dit Britse festival te spelen, maar Glastonbury zit niet eens in de planning', klonk het in een tweet die de band de wereld instuurde. Goed nieuws dus voor de fans. (DB)