Volgens Richards duiken de groepsleden na hun Latijns-Amerikaanse toernee, begin volgend jaar, weer de studio in. "Ik was in Londen vorige week en heb er de rest van de mannen gezien. We hebben er gedetailleerde plannen gemaakt voor een nieuwe plaat", aldus Richards op een radioforum in New York. De gitarist stelt er zijn soloproject voor.

'A Bigger Bang' was het laatste album van de Rolling Stones en dateert al van 2005. Ook toen was het acht jaar na de 'Bridges to Babylon'.

De zeventigers maken minder nieuwe nummers, maar toeren wel nog altijd volop. Deze zomer waren ze te zien in Noord-Amerika. De Rolling Stones zijn al meer dan vijftig jaar actief, en produceerden klassieke platen als 'Sticky Fingers' en 'Exile on Main St'.

(Belga/RR)

Volgens Richards duiken de groepsleden na hun Latijns-Amerikaanse toernee, begin volgend jaar, weer de studio in. "Ik was in Londen vorige week en heb er de rest van de mannen gezien. We hebben er gedetailleerde plannen gemaakt voor een nieuwe plaat", aldus Richards op een radioforum in New York. De gitarist stelt er zijn soloproject voor. 'A Bigger Bang' was het laatste album van de Rolling Stones en dateert al van 2005. Ook toen was het acht jaar na de 'Bridges to Babylon'. De zeventigers maken minder nieuwe nummers, maar toeren wel nog altijd volop. Deze zomer waren ze te zien in Noord-Amerika. De Rolling Stones zijn al meer dan vijftig jaar actief, en produceerden klassieke platen als 'Sticky Fingers' en 'Exile on Main St'. (Belga/RR)