'Het is een fantastisch idee voor een festival', zegt Daltrey aan het Canadese Postmedia Network. 'It's the greatest remains of our era.'

De frontman van The Who is de eerste in het rijtje van geprogrammeerde artiesten die openlijk spreekt over het geplande festival. Eerder had Elliot Roberts, manager van Neil Young, ook wel al gezegd dat hij 'er harder naar uitkijkt dan naar eender welk ander concert', schrijft de Los Angeles Times. 'Je krijgt misschien nooit nog de kans om een line-up als deze te zien', aldus nog Roberts.

GoldenVoice's opzet is om er een driedaags festival van te maken, dat zou plaatsvinden tussen 7 en 9 oktober op de Coachella-site in het Californische Indio. Per avond zouden er twee acts te zien zijn: Dylan en McCartney op de eerste, de Stones en Neil Young op de tweede en The Who en Roger Waters (van Pink Floyd) op de laatste. 'Ik denk inderdaad dat wij op dezelfde dag als Roger Waters spelen', dixit Daltrey. Van elk van de artiesten mag je een volwaardige show verwachten, geen ingekorte festivalset. Benieuwd wat dat gaat kosten.

'Het is een fantastisch idee voor een festival', zegt Daltrey aan het Canadese Postmedia Network. 'It's the greatest remains of our era.'De frontman van The Who is de eerste in het rijtje van geprogrammeerde artiesten die openlijk spreekt over het geplande festival. Eerder had Elliot Roberts, manager van Neil Young, ook wel al gezegd dat hij 'er harder naar uitkijkt dan naar eender welk ander concert', schrijft de Los Angeles Times. 'Je krijgt misschien nooit nog de kans om een line-up als deze te zien', aldus nog Roberts.GoldenVoice's opzet is om er een driedaags festival van te maken, dat zou plaatsvinden tussen 7 en 9 oktober op de Coachella-site in het Californische Indio. Per avond zouden er twee acts te zien zijn: Dylan en McCartney op de eerste, de Stones en Neil Young op de tweede en The Who en Roger Waters (van Pink Floyd) op de laatste. 'Ik denk inderdaad dat wij op dezelfde dag als Roger Waters spelen', dixit Daltrey. Van elk van de artiesten mag je een volwaardige show verwachten, geen ingekorte festivalset. Benieuwd wat dat gaat kosten.