Pech voor wereldster Rihanna: enkele uren na de release van haar nieuwe single "Work" met rapper Drake stond haar volledige nieuwe album "Anti" op het web. Streamingservice Tidal zette per ongeluk de hele plaat online in de nacht van woensdag op donderdag. Van de fout werd gretig gebruik gemaakt en al gauw stond het album op verschillende sites.

Rihanna biedt haar fans nu de kans op "Anti" gratis te downloaden en steekt zo een middelvinger op naar de internetdieven. Wie simpelweg zijn mailadres invoert op Tidal heeft in four five seconds de plaat volledig ter beschikking.

Opvallend: de singles die de zangeres in 2015 op de wereld losliet, staan niet op het album. Nummers als "FourFiveSeconds" met Kanye West en Paul McCartney, "Bitch Better Have My Money" en "American Oxygen" zijn tegen alle verwachtingen niet te beluisteren op "Anti".

Liefhebbers van de Amerikaanse popster kunnen haar deze zomer aan het werk zien. Rihanna staat op 21 juli op het podium van Werchter Boutique. (JL)

Pech voor wereldster Rihanna: enkele uren na de release van haar nieuwe single "Work" met rapper Drake stond haar volledige nieuwe album "Anti" op het web. Streamingservice Tidal zette per ongeluk de hele plaat online in de nacht van woensdag op donderdag. Van de fout werd gretig gebruik gemaakt en al gauw stond het album op verschillende sites.Rihanna biedt haar fans nu de kans op "Anti" gratis te downloaden en steekt zo een middelvinger op naar de internetdieven. Wie simpelweg zijn mailadres invoert op Tidal heeft in four five seconds de plaat volledig ter beschikking. Opvallend: de singles die de zangeres in 2015 op de wereld losliet, staan niet op het album. Nummers als "FourFiveSeconds" met Kanye West en Paul McCartney, "Bitch Better Have My Money" en "American Oxygen" zijn tegen alle verwachtingen niet te beluisteren op "Anti".Liefhebbers van de Amerikaanse popster kunnen haar deze zomer aan het werk zien. Rihanna staat op 21 juli op het podium van Werchter Boutique. (JL)