Zowel de Amerikaanse superster Rihanna als de Britse wereldband Coldplay zakken af naar Londen voor de slotceremonie van de Paralympics. Op zondag 9 september brengen hun gezamelijke hit 'Princess of China'. Dat weet The Sun.

Naast het duet zal Rihanna het Olympisch Stadion entertainen met eigen materiaal. Op het menu staat ook een speciale versie van de bekende Coldplay-hit 'Viva La Vida', gebracht door een rist Britse artiesten.

Rihanna twijfelde naar eigen zeggen geen seconde toen ze hoorde dat Coldplay toezegde. Chris Martin, frontman van de welgeoliede popformatie, ziet het als een hele eer om te mogen deelnemen aan het grote slotfeest.

De Olympische Spelen voor mensen met een handicap is al aan zijn veertiende editie toe. Woensdag 29 augustus wordt het startschot gegeven. (DB)

Zowel de Amerikaanse superster Rihanna als de Britse wereldband Coldplay zakken af naar Londen voor de slotceremonie van de Paralympics. Op zondag 9 september brengen hun gezamelijke hit 'Princess of China'. Dat weet The Sun.Naast het duet zal Rihanna het Olympisch Stadion entertainen met eigen materiaal. Op het menu staat ook een speciale versie van de bekende Coldplay-hit 'Viva La Vida', gebracht door een rist Britse artiesten.Rihanna twijfelde naar eigen zeggen geen seconde toen ze hoorde dat Coldplay toezegde. Chris Martin, frontman van de welgeoliede popformatie, ziet het als een hele eer om te mogen deelnemen aan het grote slotfeest.De Olympische Spelen voor mensen met een handicap is al aan zijn veertiende editie toe. Woensdag 29 augustus wordt het startschot gegeven. (DB)