David Brent in levende lijve aan het werk zien: een droom die werkelijkheid wordt voor de die-hardfans van 'The Office'. Ricky Gervais heeft namelijk aangekondigd dat hij in mei optredens zal geven in Hammersmith Apollo in Londen (14 mei) en in New Theatre in Oxford (16 mei), volledig in karakter van 'the man we all love to hate'.

In oktober vorig jaar gaf Gervais al een debuutconcert als 'David Brent & Foregone Conclusion'. Dat deed hij in Bloomsbury Theatre in Londen en Colston Hall in Bristol. Tussen de groepsleden was toen ook Andy Burrows (ex-Razorlight) te vinden. In 'The Office' zegt Brent dat Foregone Conclusion de band is waarin hij speelde voor hij manager werd.

David Brent, de onfortuinlijke manager van papierbedrijf Wernham Hogg in het grijze dorpje Slough, was vorig jaar nog op BBC te zien in een sketch voor Comic Relief. Daaruit volgde nog een videoclip voor het nummer "Equality Street" met Dom Johnson (gespeeld door rapper/acteur/comedian Doc Brown).

Naast "Equality Street" kunnen bezoekers zich ook aan "Free Love Freeway" verwachten. Het nummer uit de vierde aflevering werd later nog eens professioneel opgenomen met de hulp van Noel Gallagher. Ook "Spaceman Came Down" en "The Serpents that Guard the Gates of Hell" zijn nummers van Brent. (zie video)

Het typetje van David Brent was de grote doorbraak voor Ricky Gervais, die later onder andere nog de serie 'Extras' en nu ook 'Derek' maakte. (PS)

David Brent in levende lijve aan het werk zien: een droom die werkelijkheid wordt voor de die-hardfans van 'The Office'. Ricky Gervais heeft namelijk aangekondigd dat hij in mei optredens zal geven in Hammersmith Apollo in Londen (14 mei) en in New Theatre in Oxford (16 mei), volledig in karakter van 'the man we all love to hate'. In oktober vorig jaar gaf Gervais al een debuutconcert als 'David Brent & Foregone Conclusion'. Dat deed hij in Bloomsbury Theatre in Londen en Colston Hall in Bristol. Tussen de groepsleden was toen ook Andy Burrows (ex-Razorlight) te vinden. In 'The Office' zegt Brent dat Foregone Conclusion de band is waarin hij speelde voor hij manager werd. David Brent, de onfortuinlijke manager van papierbedrijf Wernham Hogg in het grijze dorpje Slough, was vorig jaar nog op BBC te zien in een sketch voor Comic Relief. Daaruit volgde nog een videoclip voor het nummer "Equality Street" met Dom Johnson (gespeeld door rapper/acteur/comedian Doc Brown). Naast "Equality Street" kunnen bezoekers zich ook aan "Free Love Freeway" verwachten. Het nummer uit de vierde aflevering werd later nog eens professioneel opgenomen met de hulp van Noel Gallagher. Ook "Spaceman Came Down" en "The Serpents that Guard the Gates of Hell" zijn nummers van Brent. (zie video) Het typetje van David Brent was de grote doorbraak voor Ricky Gervais, die later onder andere nog de serie 'Extras' en nu ook 'Derek' maakte. (PS)