John lennons muze en halve trouwboek Yoko Ono doet via Youtube een oproep naar eenieder die het horen wil om een videobijdrage te posten ter nagedachtenis van de ex-Beatle. En ook een beetje ter promotie van zijn geremasterde backcatologue uiteraard - het filmpje opent niet voor niets met het logo van platenlabel EMI op de achtergrond.

Bekijk het filmpje

Ook Google eert John Lennons zeventigste verjaardag: klik op het logo bovenaan hun startpagina en je krijgt een animatiefilmpje te zien op de tonen van 'Imagine'. Daarna word je automatisch doorverbonden met de zoekresultaten voor 'John Lennon' (13.700.000 in totaal). Schoon!

John lennons muze en halve trouwboek Yoko Ono doet via Youtube een oproep naar eenieder die het horen wil om een videobijdrage te posten ter nagedachtenis van de ex-Beatle. En ook een beetje ter promotie van zijn geremasterde backcatologue uiteraard - het filmpje opent niet voor niets met het logo van platenlabel EMI op de achtergrond. Bekijk het filmpjeOok Google eert John Lennons zeventigste verjaardag: klik op het logo bovenaan hun startpagina en je krijgt een animatiefilmpje te zien op de tonen van 'Imagine'. Daarna word je automatisch doorverbonden met de zoekresultaten voor 'John Lennon' (13.700.000 in totaal). Schoon!