De Amerikaanse band speelde voor hun optreden tijdens de Super Bowl ook op het 'Big Hello To Brooklyn' evenement in het Barclays Center, waar ze het beste van zichzelf gaven met 17 van hun bekendste hits.

Halverwege het optreden sprak Flea het publiek toe met de volgende mededeling: 'We staan net op het punt om een winterslaap in te lassen en een nieuwe plaat te maken.' De bassist sprak ook van een nood aan 'vooruitgang' en beschreef de show als een 'laatste blowout' vooraleer ze de werkzaamheden aan het nieuwe album in gang trappen. (LP)

De Amerikaanse band speelde voor hun optreden tijdens de Super Bowl ook op het 'Big Hello To Brooklyn' evenement in het Barclays Center, waar ze het beste van zichzelf gaven met 17 van hun bekendste hits. Halverwege het optreden sprak Flea het publiek toe met de volgende mededeling: 'We staan net op het punt om een winterslaap in te lassen en een nieuwe plaat te maken.' De bassist sprak ook van een nood aan 'vooruitgang' en beschreef de show als een 'laatste blowout' vooraleer ze de werkzaamheden aan het nieuwe album in gang trappen. (LP)