De Amerikaanse rockband speelt op zondag 3 juli, de laatste dag van het festival. Het wordt een blij weerzien voor de fans, want ook John Frusciante behoort terug tot de band. De Peppers zeggen dat ze niet enkel hun grote hits zullen brengen, maar ook nieuw materiaal.

Naast de aankondiging van hun vierde headliner laat Rock Werchter ook weten dat dagtickets uitverkocht zijn voor vrijdag 1 juli, de dag waarop Metallica mag aantreden. Tickets voor de andere dag en combitickets zijn wel nog te vinden op de website van het festival.

De Amerikaanse rockband speelt op zondag 3 juli, de laatste dag van het festival. Het wordt een blij weerzien voor de fans, want ook John Frusciante behoort terug tot de band. De Peppers zeggen dat ze niet enkel hun grote hits zullen brengen, maar ook nieuw materiaal.Naast de aankondiging van hun vierde headliner laat Rock Werchter ook weten dat dagtickets uitverkocht zijn voor vrijdag 1 juli, de dag waarop Metallica mag aantreden. Tickets voor de andere dag en combitickets zijn wel nog te vinden op de website van het festival.