Third Man Records staat bekend om zijn zeldzame, innovatieve vinylreleases. Vandaag, speciaal op Record Store Day Black Friday, zet het muzieklabel van Jack White een ander uniek product in de etalage: het gitaarpedaal die luistert naar de naam The Bumble Buzz en door de ex-White Stripe werd gebruikt voor nummer 'I'm Shakin' uit zijn solodebuut Blunderbuss.

De eenmalige verkoop van het effectpedaal vindt plaats in de shop van het gerenommeerde label. Geinteresseerden die zich momenteel niet in Nashville bevinden kunnen het pedaal bestellen via de officiële site van Third Man Records (vanaf 18.00u Belgische tijd). Het product is verkrijgbaar in zwart en wordt bezorgd in een houten doos met een speciale bandana. De gele versie is voorbehouden voor de leden van het label. Het ding genereert naar verluidt fantastische geluiden.

Bekijk hieronder de demonstratie, en neem ook een kijkje in de muziekwinkel van 'the hardest working man in rock', Jack White. (DB)

Third Man Records staat bekend om zijn zeldzame, innovatieve vinylreleases. Vandaag, speciaal op Record Store Day Black Friday, zet het muzieklabel van Jack White een ander uniek product in de etalage: het gitaarpedaal die luistert naar de naam The Bumble Buzz en door de ex-White Stripe werd gebruikt voor nummer 'I'm Shakin' uit zijn solodebuut Blunderbuss. De eenmalige verkoop van het effectpedaal vindt plaats in de shop van het gerenommeerde label. Geinteresseerden die zich momenteel niet in Nashville bevinden kunnen het pedaal bestellen via de officiële site van Third Man Records (vanaf 18.00u Belgische tijd). Het product is verkrijgbaar in zwart en wordt bezorgd in een houten doos met een speciale bandana. De gele versie is voorbehouden voor de leden van het label. Het ding genereert naar verluidt fantastische geluiden. Bekijk hieronder de demonstratie, en neem ook een kijkje in de muziekwinkel van 'the hardest working man in rock', Jack White. (DB)