'Liberté, Egalité, Fraternité, Metallica!: Live at Le Bataclan'. Zo gaat het album van Metallica heten dat verschijnt op 16 april 2016, de dag van Record Store Day, waar de band dit jaar ambassadeur van is.

De plaat zal een registratie bevatten van het concert dat Metallica op 11 juni 2003 gaf in de ondertussen wereldbekende Bataclan. De opbrengt ervan gaat naar de slachtoffers van de terreuraanslagen die in november 2015 in en rond de Parijse concertzaal gepleegd werden.

Op 15 april brengt Metallica ook nog eens deluxe-uitgaves uit van zijn twee eerste albums, Kill 'em all en Ride the lightning.

In een video die de band voor Record Store Day maakte, verklaren de muzikanten hun passie voor vinyl:

(JL)

'Liberté, Egalité, Fraternité, Metallica!: Live at Le Bataclan'. Zo gaat het album van Metallica heten dat verschijnt op 16 april 2016, de dag van Record Store Day, waar de band dit jaar ambassadeur van is.De plaat zal een registratie bevatten van het concert dat Metallica op 11 juni 2003 gaf in de ondertussen wereldbekende Bataclan. De opbrengt ervan gaat naar de slachtoffers van de terreuraanslagen die in november 2015 in en rond de Parijse concertzaal gepleegd werden.Op 15 april brengt Metallica ook nog eens deluxe-uitgaves uit van zijn twee eerste albums, Kill 'em all en Ride the lightning. In een video die de band voor Record Store Day maakte, verklaren de muzikanten hun passie voor vinyl:(JL)