Volgens de entertainmentwebsite tmz.com werd de rapper in zijn huis in Beverly Hills onwel. Na een oproep naar het alarmnummer 911, werd Heavy D naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij.

De website noemt de rapper, wiens echte naam Dwight Arrington Myers was, een van de meest invloedrijke rappers van de jaren negentig. Hij rapte bijvoorbeeld op de hit "Jam" van de overleden popster Michael Jackson. Heavy D raakte bekend bij het grote publiek met de versie van "Now That We Found Love", een hit uit 1978, die hij maakte met zijn groep Heavy D & the Boyz.

Begin oktober trad hij nog op tijdens een huldeconcert voor Michael Jackson in Wales. De rapper was ook te zien in verschillende tv-series, waaronder "Bones", en in enkele films, zoals "Step Up". (Belga)

Volgens de entertainmentwebsite tmz.com werd de rapper in zijn huis in Beverly Hills onwel. Na een oproep naar het alarmnummer 911, werd Heavy D naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij. De website noemt de rapper, wiens echte naam Dwight Arrington Myers was, een van de meest invloedrijke rappers van de jaren negentig. Hij rapte bijvoorbeeld op de hit "Jam" van de overleden popster Michael Jackson. Heavy D raakte bekend bij het grote publiek met de versie van "Now That We Found Love", een hit uit 1978, die hij maakte met zijn groep Heavy D & the Boyz. Begin oktober trad hij nog op tijdens een huldeconcert voor Michael Jackson in Wales. De rapper was ook te zien in verschillende tv-series, waaronder "Bones", en in enkele films, zoals "Step Up". (Belga)