Voor de opnames van hun tweede langspeler wist de groep niemand minder dan Steve Albini te strikken. Deze legendarische producer was in het verleden verantwoordelijk voor onder andere albums van Nirvana, PJ Harvey, The Jesus Lizard en The Pixies. Als muzikant is hij zelf ook helemaal thuis in de wereld van noise rock en post-hardcore.

Na een gesmaakt debuut en passages op Belgische festivals als Dour en Pukkelpop, lijkt Raketkanon nu de internationale verovering in te zetten. Bij onze noorderburen kon hun sterke livereputatie al op heel wat bijval rekenen. De komende maanden zijn er nog optredens gepland in Griekenland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Op een nieuwe plaat is het nog even wachten maar de groep lanceerde alvast een nieuwe video voor hun song Anna. (MM)

Voor de opnames van hun tweede langspeler wist de groep niemand minder dan Steve Albini te strikken. Deze legendarische producer was in het verleden verantwoordelijk voor onder andere albums van Nirvana, PJ Harvey, The Jesus Lizard en The Pixies. Als muzikant is hij zelf ook helemaal thuis in de wereld van noise rock en post-hardcore. Na een gesmaakt debuut en passages op Belgische festivals als Dour en Pukkelpop, lijkt Raketkanon nu de internationale verovering in te zetten. Bij onze noorderburen kon hun sterke livereputatie al op heel wat bijval rekenen. De komende maanden zijn er nog optredens gepland in Griekenland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Op een nieuwe plaat is het nog even wachten maar de groep lanceerde alvast een nieuwe video voor hun song Anna. (MM)