Naar aanleiding van de tragedie in Haïti, gaf Radiohead op 24 januari een benefietconcert in het Henry Fonda Theater in Los Angeles. Het optreden is nu uit op dvd. Die is gratis te verkrijgen, maar in ruil daarvoor vraagt Radiohead een donatie aan Oxfam, organisator van het Radiohead-concert.

De dvd is door drie fans tot stand gekomen. Zij sprokkelden beeld- en geluidsmateriaal van het concert bij zo'n achttien toeschouwers, en monteerden dat tot een multicam-concertregistratie.

Download de concert-dvd hier, of bekijk hem hieronder volledig:

Michael Ilegems

Naar aanleiding van de tragedie in Haïti, gaf Radiohead op 24 januari een benefietconcert in het Henry Fonda Theater in Los Angeles. Het optreden is nu uit op dvd. Die is gratis te verkrijgen, maar in ruil daarvoor vraagt Radiohead een donatie aan Oxfam, organisator van het Radiohead-concert. De dvd is door drie fans tot stand gekomen. Zij sprokkelden beeld- en geluidsmateriaal van het concert bij zo'n achttien toeschouwers, en monteerden dat tot een multicam-concertregistratie. Download de concert-dvd hier, of bekijk hem hieronder volledig:Michael Ilegems