De gitarist van Radiohead schreef al eerder soundtracks bij succesvolle films als There Will Be Blood en Norwegian Wood. Onlangs componeerde hij nog de score voor We Need To Talk About Kevin. Voor de film The Master werkt de Brit naar verluidt samen met de Britse jazzband Zed-U.

Na There Will Be Blood nam Paul Thomas Anderson een lange pauze om te werken aan het script van The Master. Philip Seymour Hoffman en Joaquin Phoenix zullen de hoofdrollen in dit religieus drama over een voor hun rekening nemen. De film zal wel pas in 2013 uitkomen.

Bekijk hier nog eens een video uit de soundtrack die Greenwood schreef voor Andersons Oscargenomineerde film There Will Be Blood. (TG)

De gitarist van Radiohead schreef al eerder soundtracks bij succesvolle films als There Will Be Blood en Norwegian Wood. Onlangs componeerde hij nog de score voor We Need To Talk About Kevin. Voor de film The Master werkt de Brit naar verluidt samen met de Britse jazzband Zed-U. Na There Will Be Blood nam Paul Thomas Anderson een lange pauze om te werken aan het script van The Master. Philip Seymour Hoffman en Joaquin Phoenix zullen de hoofdrollen in dit religieus drama over een voor hun rekening nemen. De film zal wel pas in 2013 uitkomen. Bekijk hier nog eens een video uit de soundtrack die Greenwood schreef voor Andersons Oscargenomineerde film There Will Be Blood. (TG)