Thom Yorke bevestigde in een interview met BBC Radio 1 dat Radiohead binnenkort weer op tournee trekt. De band speelde al een liveconcert in Glastonbury om een nieuwe plaat aan de man te brengen.

Opvallend is de deelname van Portisheadlid Clive Deamer aan de show in Glastonbury. York liet uitschijnen dat Deamer ook in 2012 de band zal vergezellen op hun tournee.

Verder annonceerde de frontman van Radiohead dat de laatste hand werd gelegd aan een nieuw album dat deel uitmaakt van zijn project, Atoms for Peace, in samenwerking met producer Nigel Godrich en Red Hot Chili Peppers-bassist Flea. (NME/JH)

Thom Yorke bevestigde in een interview met BBC Radio 1 dat Radiohead binnenkort weer op tournee trekt. De band speelde al een liveconcert in Glastonbury om een nieuwe plaat aan de man te brengen. Opvallend is de deelname van Portisheadlid Clive Deamer aan de show in Glastonbury. York liet uitschijnen dat Deamer ook in 2012 de band zal vergezellen op hun tournee. Verder annonceerde de frontman van Radiohead dat de laatste hand werd gelegd aan een nieuw album dat deel uitmaakt van zijn project, Atoms for Peace, in samenwerking met producer Nigel Godrich en Red Hot Chili Peppers-bassist Flea. (NME/JH)