Gisteren stond Radiohead voor de tweede maal op de buhne van het Roundhouse in Londen. In totaal was dit het zesde concert van hun wereldtournee die vorige week in Amsterdam startte.

Met deze uitvoering van Glass Eyes werd ook de laatste song van hun nieuwe album A Moon Shaped Pool nu live gebracht.

Tijdens het eerste concert in Londen, een dag eerder speelde de band de songs 'Exit Music (for a Film)', 'Myxomatosis', en 'Planet Telex' voor het eerst tijdens deze tour.

Vanavond volgt nog een laatste concert in Londen, waarna Radiohead naar Lyon vertrekt en daarna naar Barcelona voor het Primavera Sound Festival.

Gisteren stond Radiohead voor de tweede maal op de buhne van het Roundhouse in Londen. In totaal was dit het zesde concert van hun wereldtournee die vorige week in Amsterdam startte.Met deze uitvoering van Glass Eyes werd ook de laatste song van hun nieuwe album A Moon Shaped Pool nu live gebracht.Tijdens het eerste concert in Londen, een dag eerder speelde de band de songs 'Exit Music (for a Film)', 'Myxomatosis', en 'Planet Telex' voor het eerst tijdens deze tour. Vanavond volgt nog een laatste concert in Londen, waarna Radiohead naar Lyon vertrekt en daarna naar Barcelona voor het Primavera Sound Festival.