Queens of the Stone Age bracht onlangs haar fonkelnieuwe plaat '...Like Clockwork' uit, en die wordt algemeen op laaiend positieve reacties onthaald. Voor wie zich afvraagt of deze nieuwe plaat live even overtuigend klinkt, hebben we goed nieuws.

Het platenlabel van de ruwe rockers -Matador Records- kondigde namelijk een Europese tour aan op hun Facebookpagina. In de maand november reizen ze doorheen ons continent, en doen ze -fans aller landen, verenig u- daarbij ook België aan. Meer bepaald op 25 november zal de rockgroep te zien zijn in het Antwerpse Sportpaleis.

Ideaal dus voor wie hun eerdere passage aan België dit jaar -Club 69- moesten missen, of die geen tickets hebben voor hun optreden op 17 juni in het Koninklijk Circus. (JD)

De ticketverkoop zou van start gaan op 21 juni, al is dit nog niet helemaal zeker. Meer details kan je binnenkort vinden op de site van QOTSA.

Queens of the Stone Age bracht onlangs haar fonkelnieuwe plaat '...Like Clockwork' uit, en die wordt algemeen op laaiend positieve reacties onthaald. Voor wie zich afvraagt of deze nieuwe plaat live even overtuigend klinkt, hebben we goed nieuws. Het platenlabel van de ruwe rockers -Matador Records- kondigde namelijk een Europese tour aan op hun Facebookpagina. In de maand november reizen ze doorheen ons continent, en doen ze -fans aller landen, verenig u- daarbij ook België aan. Meer bepaald op 25 november zal de rockgroep te zien zijn in het Antwerpse Sportpaleis. Ideaal dus voor wie hun eerdere passage aan België dit jaar -Club 69- moesten missen, of die geen tickets hebben voor hun optreden op 17 juni in het Koninklijk Circus. (JD)De ticketverkoop zou van start gaan op 21 juni, al is dit nog niet helemaal zeker. Meer details kan je binnenkort vinden op de site van QOTSA.