Vanaf vandaag/woensdag om 14 uur gaat de officiële voorverkoop van de Pukkelpoptickets van start. Een dagticket kost 83 euro. Voor een combiticket moet je 165 euro neertellen.

Festivalgangers die online een ticket kochten voor de editie van 2011, kregen maandag en dinsdag voorrang op de reguliere verkoop. Die gepersonaliseerde presale is intussen afgelopen.

Voor de komende editie, van donderdag 15 tot zaterdag 17 augustus, werden voorlopig 71 namen gelost, waaronder The Knife, Neil Young en zijn Crazy Horse, The xx, Eminem, Alabama Shakes, Slayer, The Prodigy, Nine Inch Nails, Deftones en Franz Ferdinand. Maar ook een pak 'iets minder bekende' bands en opkomende talenten staan straks op de festivalweide in Kiewit. We selecteerden er acht. (DB)

Vanaf vandaag/woensdag om 14 uur gaat de officiële voorverkoop van de Pukkelpoptickets van start. Een dagticket kost 83 euro. Voor een combiticket moet je 165 euro neertellen. Festivalgangers die online een ticket kochten voor de editie van 2011, kregen maandag en dinsdag voorrang op de reguliere verkoop. Die gepersonaliseerde presale is intussen afgelopen.Voor de komende editie, van donderdag 15 tot zaterdag 17 augustus, werden voorlopig 71 namen gelost, waaronder The Knife, Neil Young en zijn Crazy Horse, The xx, Eminem, Alabama Shakes, Slayer, The Prodigy, Nine Inch Nails, Deftones en Franz Ferdinand. Maar ook een pak 'iets minder bekende' bands en opkomende talenten staan straks op de festivalweide in Kiewit. We selecteerden er acht. (DB)