PLUS

In tegenstelling tot enkele vorige passages op Belgische bodem, waaronder in 2011 op Rock Werchter, klonk de grillige hiphop van Odd Future zaterdag in de Marquee minder als een zootje ongeregeld, minder pretentieus ook. Vooral als de officieuze frontman Tyler, The Creator zijn grofgebekte lyrics gretig uitspuwde, blaakte OFWGKTA van opwinding.

MIN

In deze bezetting - zónder sterkhouders Frank Ocean en Earl Sweatshirt - is deze bende meer 'de Grote Tyler, The Creator Show' dan een hecht collectief. Als Tyler dan even de nonchalante toer op ging - zoals tijdens 'Yonkers' - moest Odd Future aan spanning inboeten.

YOUTUBE-MOMENT
Het moment waarop het publiek in koor 'WOLF-GANG' en 'ODD-FUTURE' scandeerde.

Michael Ilegems

PLUS In tegenstelling tot enkele vorige passages op Belgische bodem, waaronder in 2011 op Rock Werchter, klonk de grillige hiphop van Odd Future zaterdag in de Marquee minder als een zootje ongeregeld, minder pretentieus ook. Vooral als de officieuze frontman Tyler, The Creator zijn grofgebekte lyrics gretig uitspuwde, blaakte OFWGKTA van opwinding. MIN In deze bezetting - zónder sterkhouders Frank Ocean en Earl Sweatshirt - is deze bende meer 'de Grote Tyler, The Creator Show' dan een hecht collectief. Als Tyler dan even de nonchalante toer op ging - zoals tijdens 'Yonkers' - moest Odd Future aan spanning inboeten. YOUTUBE-MOMENT Het moment waarop het publiek in koor 'WOLF-GANG' en 'ODD-FUTURE' scandeerde. Michael Ilegems