Het concert van Lady Gaga in de Indonesische stad Jakarta gaat niet door. De 26-jarige zangeres krijgt op vraag van de plaatselijke islamitische geestelijken en conservatieve parlementsleden geen vergunning. De uitdagende kleding en de show die te sexy wordt bevonden zijn voor de groeperingen een directe aanleiding om Lady Gaga de toegang tot het land te verbieden. Ze zou de islamitische jongeren te veel bederven.

Het optreden, gepland op 3 juni, was volledig uitverkocht en zou haar grootste optreden zijn in haar Aziatische 'Born this way'-tour.

Ook conservatieven in Zuid-Korea waren niet opgezet met de komst van Lady Gaga. Het concert was enkel toegankelijk voor fans van 18 jaar of ouder. (DB)

Het concert van Lady Gaga in de Indonesische stad Jakarta gaat niet door. De 26-jarige zangeres krijgt op vraag van de plaatselijke islamitische geestelijken en conservatieve parlementsleden geen vergunning. De uitdagende kleding en de show die te sexy wordt bevonden zijn voor de groeperingen een directe aanleiding om Lady Gaga de toegang tot het land te verbieden. Ze zou de islamitische jongeren te veel bederven. Het optreden, gepland op 3 juni, was volledig uitverkocht en zou haar grootste optreden zijn in haar Aziatische 'Born this way'-tour. Ook conservatieven in Zuid-Korea waren niet opgezet met de komst van Lady Gaga. Het concert was enkel toegankelijk voor fans van 18 jaar of ouder. (DB)