Uitgeverij Spiegel & Grau brengt het autobiografische werk 'The Beutiful Ones' uit volgend jaar. Prince liet weten dat de uitgevers hem een voorstel deden dat hij niet kon weigeren. Het werk zal beginnen met zijn allereerste herinnering.

Dan, de broer van Prince, helpt hem bij het schrijven van het werk. 'Hij is een goede criticus en dat is precies wat ik nodig heb. Hij is geen jaknikker en helpt me bij het schrijfproces.'

Het boek zal gaan over zijn muzikale carrière, maar ook over zijn persoonlijke leven en zijn familie. Voorts beloven de uitgevers dat enkele mythes rond de zanger zullen worden opgeklaar. De 57-jarige popster heeft een fanclub om u tegen te zeggen en het werk wordt dan ook op menig 'to read' lijst geplaatst. (LP)

Uitgeverij Spiegel & Grau brengt het autobiografische werk 'The Beutiful Ones' uit volgend jaar. Prince liet weten dat de uitgevers hem een voorstel deden dat hij niet kon weigeren. Het werk zal beginnen met zijn allereerste herinnering. Dan, de broer van Prince, helpt hem bij het schrijven van het werk. 'Hij is een goede criticus en dat is precies wat ik nodig heb. Hij is geen jaknikker en helpt me bij het schrijfproces.' Het boek zal gaan over zijn muzikale carrière, maar ook over zijn persoonlijke leven en zijn familie. Voorts beloven de uitgevers dat enkele mythes rond de zanger zullen worden opgeklaar. De 57-jarige popster heeft een fanclub om u tegen te zeggen en het werk wordt dan ook op menig 'to read' lijst geplaatst. (LP)