In de woonst van Prince zijn na het overlijden van de 57-jarige muzikant op 21 april geneesmiddelen in beslag genomen. Het betreft onder meer pillen die als hydrocon waren gelabeld, maar die in werkelijkheid fentanyl waren, een pijnstiller, honderd keren krachtiger dan morfine. Voor fentanyl is in de VS een voorschrift nodig, maar dat had Prince niet.

Prince is accidenteel aan fentanyl overleden, luidde het lijkschouwingsrapport. Hij had volgens de krant een zo grote dosis in zijn lichaam dat ook niemand anders zou hebben overleefd. De speurders sluiten niet uit dat de megaster zonder het te weten fentanyl heeft geslikt. (Belga)

In de woonst van Prince zijn na het overlijden van de 57-jarige muzikant op 21 april geneesmiddelen in beslag genomen. Het betreft onder meer pillen die als hydrocon waren gelabeld, maar die in werkelijkheid fentanyl waren, een pijnstiller, honderd keren krachtiger dan morfine. Voor fentanyl is in de VS een voorschrift nodig, maar dat had Prince niet. Prince is accidenteel aan fentanyl overleden, luidde het lijkschouwingsrapport. Hij had volgens de krant een zo grote dosis in zijn lichaam dat ook niemand anders zou hebben overleefd. De speurders sluiten niet uit dat de megaster zonder het te weten fentanyl heeft geslikt. (Belga)