Amper 26 is hij, maar toch is Tim Bergling al toe aan zijn pensioen. De Zweed die in 2011 doorbrak met de hit 'Levels' onder het pseudoniem Avicii zal naar eigen zeggen "de muziek nooit loslaten", maar kondigt na vijf jaar achter de draaitafels toch zijn afscheid aan. "Er is te weinig tijd voor het leven van een normaal persoon, naast de artiest", aldus Bergling. ""Er is zo veel dat ik met mijn leven wil doen en ik ben geïnteresseerd in van alles, maar er is te weinig tijd om dat allemaal te ontdekken."

Met monsterhits als Wake Me Up, Hey Brother en Waiting For Love op zijn CV is Avicii één van de meest succesvolle én winstgevende DJ's ter wereld. In 2014 werd zijn jaarlijkse inkomen nog geschat op 15 miljoen. Het is niet duidelijk of Bergling gewoon nood heeft aan een break of definitief de handdoek in de ring gooit. Als we zijn afscheidsbericht mogen geloven kan het nog alle kanten uit. "Een deel van me kan nooit nooit zeggen. Wellicht kom ik ooit nog terug. Maar niet snel."

Amper 26 is hij, maar toch is Tim Bergling al toe aan zijn pensioen. De Zweed die in 2011 doorbrak met de hit 'Levels' onder het pseudoniem Avicii zal naar eigen zeggen "de muziek nooit loslaten", maar kondigt na vijf jaar achter de draaitafels toch zijn afscheid aan. "Er is te weinig tijd voor het leven van een normaal persoon, naast de artiest", aldus Bergling. ""Er is zo veel dat ik met mijn leven wil doen en ik ben geïnteresseerd in van alles, maar er is te weinig tijd om dat allemaal te ontdekken."Met monsterhits als Wake Me Up, Hey Brother en Waiting For Love op zijn CV is Avicii één van de meest succesvolle én winstgevende DJ's ter wereld. In 2014 werd zijn jaarlijkse inkomen nog geschat op 15 miljoen. Het is niet duidelijk of Bergling gewoon nood heeft aan een break of definitief de handdoek in de ring gooit. Als we zijn afscheidsbericht mogen geloven kan het nog alle kanten uit. "Een deel van me kan nooit nooit zeggen. Wellicht kom ik ooit nog terug. Maar niet snel."