Me , Dave , D-nice , jack white and jarobi hard at work on the new Andre 3000 album.

Een foto die is geplaatst door Chris Rock (@chrisrock) op

Uit de foto kan je afleiden dat de heren samen in studio zaten. Chris Rock is altijd in voor een mopje, dus het zou evengoed een verzinsel kunnen zijn. Dat André 3000, Jack White, Q-Tip van A Tribe Called Quest en D'Angelo allemaal in de buurt waren, had te maken met de Phife Dawg memorial die op dinsdag plaatsvond. Toen werd er stilgestaan bij het overlijden van het lid van A Tribe Called Quest die twee weken geleden overleed.

Volgens Consequence of Sound zou het echter wel kunnen dat er een nieuwe plaat op komst is, waar de artiesten hun medewerking aan verleenden. In een interview met Billboard zei hij eerder dit jaar dat hij constant aan het opnemen is, zoals zijn passages op 'Hello' van Erykah Badu en '30 hours' van Kanye West. (AB)

Uit de foto kan je afleiden dat de heren samen in studio zaten. Chris Rock is altijd in voor een mopje, dus het zou evengoed een verzinsel kunnen zijn. Dat André 3000, Jack White, Q-Tip van A Tribe Called Quest en D'Angelo allemaal in de buurt waren, had te maken met de Phife Dawg memorial die op dinsdag plaatsvond. Toen werd er stilgestaan bij het overlijden van het lid van A Tribe Called Quest die twee weken geleden overleed.Volgens Consequence of Sound zou het echter wel kunnen dat er een nieuwe plaat op komst is, waar de artiesten hun medewerking aan verleenden. In een interview met Billboard zei hij eerder dit jaar dat hij constant aan het opnemen is, zoals zijn passages op 'Hello' van Erykah Badu en '30 hours' van Kanye West. (AB)