Als een donderslag bij heldere hemel werd de nieuwe bassiste van de Pixies, Kim Shattuck, ontslagen.

De Amerikaanse rockgroep Pixies heeft beslist om bassiste Kim Shattuck te ontslaan. Ze werd aangenomen in de plaats van Kim Deal, vorige zomer. Maar nu al komt er plots al een einde aan de samenwerking. "Ik ben heel teleurgesteld nu ik besef dat mijn tijd bij de Pixies al voorbij is. Het was een geweldige ervaring," aldus Kim Shattuck. De reden van de breuk is niet meegedeeld.

Toch heeft de bassiste nog andere muziekprojecten waarop ze zich nu kan concentreren. Zo is ze zangers en gitarist bij The Muffs, die in februari een nieuw album uitbrengen. (LVR)

Als een donderslag bij heldere hemel werd de nieuwe bassiste van de Pixies, Kim Shattuck, ontslagen. De Amerikaanse rockgroep Pixies heeft beslist om bassiste Kim Shattuck te ontslaan. Ze werd aangenomen in de plaats van Kim Deal, vorige zomer. Maar nu al komt er plots al een einde aan de samenwerking. "Ik ben heel teleurgesteld nu ik besef dat mijn tijd bij de Pixies al voorbij is. Het was een geweldige ervaring," aldus Kim Shattuck. De reden van de breuk is niet meegedeeld. Toch heeft de bassiste nog andere muziekprojecten waarop ze zich nu kan concentreren. Zo is ze zangers en gitarist bij The Muffs, die in februari een nieuw album uitbrengen. (LVR)