Pixies zet het nieuwe jaar in met een gelimiteerde release van 'EP2' . De nieuwe EP bevat vier nieuwe nummers, waaronder 'Blue Eyed Hexe', heeft een oplage van amper 4000 exemplaren (wereldwijd) en is verkrijgbaar voor vier pond via de website van de alternatieve rockband.

Tracklist van EP2:
- Blue Eyed Hexe
- Magdalena
- Greens and Blues
- Snakes

Op 15 januari vertrektt Black Francis en de zijnen op tournee door Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa. Het startschot wordt gegeven in het Canadese Toronto. Op 5 juli houdt de tourbus halt in Werchter. Onlangs werd bassiste Kim Shattuck vervangen door Paz Lenchantin die nog speelde bij A Perfect Circle, The Entrance Band en Zwan (de ex-groep van Smashing Pumpkins-frontman Billy Corgan).

Pixies zet het nieuwe jaar in met een gelimiteerde release van 'EP2' . De nieuwe EP bevat vier nieuwe nummers, waaronder 'Blue Eyed Hexe', heeft een oplage van amper 4000 exemplaren (wereldwijd) en is verkrijgbaar voor vier pond via de website van de alternatieve rockband.Tracklist van EP2: - Blue Eyed Hexe - Magdalena - Greens and Blues - SnakesOp 15 januari vertrektt Black Francis en de zijnen op tournee door Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa. Het startschot wordt gegeven in het Canadese Toronto. Op 5 juli houdt de tourbus halt in Werchter. Onlangs werd bassiste Kim Shattuck vervangen door Paz Lenchantin die nog speelde bij A Perfect Circle, The Entrance Band en Zwan (de ex-groep van Smashing Pumpkins-frontman Billy Corgan).