Rock Werchter heeft de affiche aangevuld met vijf nieuwe namen: Franz Ferdinand, Major Lazer, Pixies, Skrillex en Triggerfinger zullen komende zomer het publiek vermaken.

De liefhebbers van elektronische muziek kunnen op 3 en 4 juli genieten van respectievelijk Skrillex en Major Lazer. Op 5 juli zullen de Amerikanen van Pixies op het podium staan. Ook de Belgische groep Triggerfinger zal er die zaterdag bij zijn. Op 6 juli komt ook Franz Ferdinand naar het festival.

Eerder in december werden ook al Metallica en Arctic Monkeys aan de affiche van Rock Werchter toegevoegd. Rock Werchter vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli 2014.

Rock Werchter heeft de affiche aangevuld met vijf nieuwe namen: Franz Ferdinand, Major Lazer, Pixies, Skrillex en Triggerfinger zullen komende zomer het publiek vermaken.De liefhebbers van elektronische muziek kunnen op 3 en 4 juli genieten van respectievelijk Skrillex en Major Lazer. Op 5 juli zullen de Amerikanen van Pixies op het podium staan. Ook de Belgische groep Triggerfinger zal er die zaterdag bij zijn. Op 6 juli komt ook Franz Ferdinand naar het festival. Eerder in december werden ook al Metallica en Arctic Monkeys aan de affiche van Rock Werchter toegevoegd. Rock Werchter vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli 2014.