De Franse messieurs van Phoenix zijn in een gulle bui. Ze delen zonder aanwijsbare reden een gratis live-album uit. Ideaal voor de Belgische fans die geen ticket konden bemachtigen voor hun concert van 27 maart in de AB.

Live in Sydney is de live-versie van hun laatste album, Wolfgang Amadeus Phoenix, enkel het nummer Countdown ontbreekt. Wolfgang Amadeus Phoenix was het vierde studioalbum van de Parijzenaars en tegelijk het best onthaalde. Het album scoorde hoog in diverse eindejaarslijstjes en kan ook goeie verkoopscijfers voorleggen. Het populaire Phoenix was afgelopen jaar ook te gast bij de keur van Amerikaanse late-night shows. Ze werden ontvangen door David Letterman, Conan O'Brien en Jimmy Fallon en mochten als eerste Franse groep ooit opdraven in het immens populaire Saturday Night Live.

Je kan het album hier gratis en zonder verplichtingen downloaden. Geen kleine letters, zelfs geen inschrijving voor een irritante nieuwsbrief. Echte heren, die Fransozen.

Jan Walraven

De Franse messieurs van Phoenix zijn in een gulle bui. Ze delen zonder aanwijsbare reden een gratis live-album uit. Ideaal voor de Belgische fans die geen ticket konden bemachtigen voor hun concert van 27 maart in de AB.Live in Sydney is de live-versie van hun laatste album, Wolfgang Amadeus Phoenix, enkel het nummer Countdown ontbreekt. Wolfgang Amadeus Phoenix was het vierde studioalbum van de Parijzenaars en tegelijk het best onthaalde. Het album scoorde hoog in diverse eindejaarslijstjes en kan ook goeie verkoopscijfers voorleggen. Het populaire Phoenix was afgelopen jaar ook te gast bij de keur van Amerikaanse late-night shows. Ze werden ontvangen door David Letterman, Conan O'Brien en Jimmy Fallon en mochten als eerste Franse groep ooit opdraven in het immens populaire Saturday Night Live. Je kan het album hier gratis en zonder verplichtingen downloaden. Geen kleine letters, zelfs geen inschrijving voor een irritante nieuwsbrief. Echte heren, die Fransozen. Jan Walraven