Pharrell Williams heeft een contract getekend bij Putnam Books voor vier kinderboeken in thema van zijn vrolijke lied 'Happy'. In het boek worden foto's gepubliceerd van kinderen over de hele wereld die tonen wat het voor hen betekent om 'happy' te zijn.

'Happy' werd in 2013 gelanceerd als soundtrack voor Despicable Me 2 en begon al snel een eigen leven te leiden. Mensen over heel de wereld dansten op het aanstekelijke lied en maakten video's van hun moves. Tijdens een aflevering van Oprah kreeg Williams enkele van deze video's te zien, waarop hij emotioneel reageerde: 'Het is overweldigend omdat ik hou van wat ik doe en ik het apprecieer dat zoveel mensen in me geloven,' aldus de muzikant.

Het eerste boek uit de reeks wordt midden september op het publiek losgelaten.(LP)

Pharrell Williams heeft een contract getekend bij Putnam Books voor vier kinderboeken in thema van zijn vrolijke lied 'Happy'. In het boek worden foto's gepubliceerd van kinderen over de hele wereld die tonen wat het voor hen betekent om 'happy' te zijn. 'Happy' werd in 2013 gelanceerd als soundtrack voor Despicable Me 2 en begon al snel een eigen leven te leiden. Mensen over heel de wereld dansten op het aanstekelijke lied en maakten video's van hun moves. Tijdens een aflevering van Oprah kreeg Williams enkele van deze video's te zien, waarop hij emotioneel reageerde: 'Het is overweldigend omdat ik hou van wat ik doe en ik het apprecieer dat zoveel mensen in me geloven,' aldus de muzikant. Het eerste boek uit de reeks wordt midden september op het publiek losgelaten.(LP)