Pharrell Williams heeft voor zijn single 'Happy' een nieuwe video gelanceerd die moet doorgaan als 'de allereerste videoclip ooit die 24 uren duurt'. Niet dat hij daarvoor uren vóór de camera doorbracht: de man deed beroep op de goodwill van de fans die een filmpje konden insturen.

Het resultaat is een doorlopende, interactieve videoclip van dansende mensen op hetzelfde nummer van vier minuten, en dat de klok rond. U krijgt dus de song 360 keer in de maag gesplitst als u de hele video uitdoet. Wie zoveel 'Happy' te veel vindt kan altijd doorspoelen met de videoplayer en eventueel fragmenten delen via Facebook of Twitter. Met figurantenrollen van onder andere Tyler the Creator en Earl Sweatshirt, Jamie Foxx, Steve Carrell, Magic Johnson en Kelly Osbourne komt u misschien ook bekende gezichten tegen.

Bekijk hier de video.(DB)

Pharrell Williams heeft voor zijn single 'Happy' een nieuwe video gelanceerd die moet doorgaan als 'de allereerste videoclip ooit die 24 uren duurt'. Niet dat hij daarvoor uren vóór de camera doorbracht: de man deed beroep op de goodwill van de fans die een filmpje konden insturen. Het resultaat is een doorlopende, interactieve videoclip van dansende mensen op hetzelfde nummer van vier minuten, en dat de klok rond. U krijgt dus de song 360 keer in de maag gesplitst als u de hele video uitdoet. Wie zoveel 'Happy' te veel vindt kan altijd doorspoelen met de videoplayer en eventueel fragmenten delen via Facebook of Twitter. Met figurantenrollen van onder andere Tyler the Creator en Earl Sweatshirt, Jamie Foxx, Steve Carrell, Magic Johnson en Kelly Osbourne komt u misschien ook bekende gezichten tegen.Bekijk hier de video.(DB)