Pearl Jam is in het najaar een nieuw album rijker. De opvolger van 'Backspacer' uit 2009 krijgt de titel 'Lightning bolt' en ligt op 15 oktober in de winkelrekken.

Hoe precies het tiende album zal klinken is niet bekend, maar de gitaren zullen weer rollen als vanouds. Dat blijkt uit de eerste single 'Mind your manners', eentje met een flinke punkrock-attitude. Pearl Jam staat schérp.

Guitaristen Mike McCready en Stone Gossard hadden op een blauwe maandag laten verstaan er dat er nieuw werk zat aan te komen. Dat is bij deze bewezen. (DB)

Pearl Jam is in het najaar een nieuw album rijker. De opvolger van 'Backspacer' uit 2009 krijgt de titel 'Lightning bolt' en ligt op 15 oktober in de winkelrekken. Hoe precies het tiende album zal klinken is niet bekend, maar de gitaren zullen weer rollen als vanouds. Dat blijkt uit de eerste single 'Mind your manners', eentje met een flinke punkrock-attitude. Pearl Jam staat schérp.Guitaristen Mike McCready en Stone Gossard hadden op een blauwe maandag laten verstaan er dat er nieuw werk zat aan te komen. Dat is bij deze bewezen. (DB)