De Britse artiest werd vorig jaar uitgebreid gescand voor zijn clip van 'Hope For The Future', een futuristische video. Deze beelden zijn nu samengevoegd in een programma waarmee je een 3D-versie van Paul McCartney kunt printen.

Op de webstek van McCartney werd alle informatie gedropt en kunnen fans ook het document downloaden. 'Als je je eigen versie van Paul McCartney wenst, dan heb je twee opties. Ofwel zoek je in je buurt of online een bedrijfje dat 3D-prints maakt. Ofwel ga je zelf aan de slag met een eigen printer', klinkt het op de website. (AB/ via NME)

De Britse artiest werd vorig jaar uitgebreid gescand voor zijn clip van 'Hope For The Future', een futuristische video. Deze beelden zijn nu samengevoegd in een programma waarmee je een 3D-versie van Paul McCartney kunt printen.Op de webstek van McCartney werd alle informatie gedropt en kunnen fans ook het document downloaden. 'Als je je eigen versie van Paul McCartney wenst, dan heb je twee opties. Ofwel zoek je in je buurt of online een bedrijfje dat 3D-prints maakt. Ofwel ga je zelf aan de slag met een eigen printer', klinkt het op de website. (AB/ via NME)