De eerste namen van de vijfde [PIAS] Nites zijn bekend. De Berlijnse feestneus Paul Kalkbrenner, de Franse techneut Vitalic die afzakt met een live band, en de Canadese superstar deejay/producer Tiga, bekend van de clubklassieker als Sunglasses At Night, zijn de eerste grote namen voor de jubileumeditie. Ook Claptone, Catz 'N Dogz en Kölsch zakken op vrijdag 14 en zaterdag 15 maart af naar de Brusselse binnenstad. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt.

[PIAS] Nites begint stilaan een traditie te worden in het concertcircuit. De formule waarbij een greep artiesten uit de stal van platenlabel Play It Again Sam verzameld wordt op één podium slaat aan. Vorig jaar maakten onder meer Balthazar, Alt-J, Booka Shade en The Magician het mooie weer op de Brusselse site.

Vrijdagtickets kosten €38 ('vroege vogels' betalen 10 € minder), zaterdagtickets €28. Een combiticket kost €53. (DB)

De eerste namen van de vijfde [PIAS] Nites zijn bekend. De Berlijnse feestneus Paul Kalkbrenner, de Franse techneut Vitalic die afzakt met een live band, en de Canadese superstar deejay/producer Tiga, bekend van de clubklassieker als Sunglasses At Night, zijn de eerste grote namen voor de jubileumeditie. Ook Claptone, Catz 'N Dogz en Kölsch zakken op vrijdag 14 en zaterdag 15 maart af naar de Brusselse binnenstad. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt. [PIAS] Nites begint stilaan een traditie te worden in het concertcircuit. De formule waarbij een greep artiesten uit de stal van platenlabel Play It Again Sam verzameld wordt op één podium slaat aan. Vorig jaar maakten onder meer Balthazar, Alt-J, Booka Shade en The Magician het mooie weer op de Brusselse site.Vrijdagtickets kosten €38 ('vroege vogels' betalen 10 € minder), zaterdagtickets €28. Een combiticket kost €53. (DB)