De twee overgebleven bandleden, Robby Krieger en John Densmore, zullen later dit jaar hulde brengen aan hun in mei overleden vriend en bandlid Ray Manzarek. "We zullen minstens één concert houden om hem op gepaste wijze te eren", aldus Krieger.

"Hij heeft een lang en gevuld leven gehad", verklaarde Krieger over de dood van Manzarek, verwijzend naar diens 74-jarige leeftijd toen hij eerder dit jaar overleed aan kanker. "Voor een rock 'n' roller pur sang is dat een prima leeftijd", voegde de gitarist daar nog aan toe.

Manzarek en Krieger hadden op 10 augustus een concert gepland. Krieger bemerkte tijdens de laatste tour dat Manzarek wat achterop hinkte en niet meer meekon met de band. "Maar ik ben pas enkele maanden voor z'n dood op de hoogte gesteld van z'n ziekte", vertelt Krieger.

De 67-jarige Krieger hoopt ten slotte nog vurig op een re-release van de twee albums die vlak na de dood van frontman Jim Morrison verschenen: Other Voices (1971) en Full Circle (1972). (QSS)

De twee overgebleven bandleden, Robby Krieger en John Densmore, zullen later dit jaar hulde brengen aan hun in mei overleden vriend en bandlid Ray Manzarek. "We zullen minstens één concert houden om hem op gepaste wijze te eren", aldus Krieger. "Hij heeft een lang en gevuld leven gehad", verklaarde Krieger over de dood van Manzarek, verwijzend naar diens 74-jarige leeftijd toen hij eerder dit jaar overleed aan kanker. "Voor een rock 'n' roller pur sang is dat een prima leeftijd", voegde de gitarist daar nog aan toe. Manzarek en Krieger hadden op 10 augustus een concert gepland. Krieger bemerkte tijdens de laatste tour dat Manzarek wat achterop hinkte en niet meer meekon met de band. "Maar ik ben pas enkele maanden voor z'n dood op de hoogte gesteld van z'n ziekte", vertelt Krieger. De 67-jarige Krieger hoopt ten slotte nog vurig op een re-release van de twee albums die vlak na de dood van frontman Jim Morrison verschenen: Other Voices (1971) en Full Circle (1972). (QSS)