In de nieuwste clip van 'Elastic Heart' zien we opnieuw de jonge danseres Maddie Ziegler, die we nog kennen van de artistieke videoclip voor 'Chandelier', het beste van zichzelf geven. In een grote vogelkooi danst ze een expressieve dans met Shia LaBeouf. Het lijkt wel alsof ze in de huid kruipen van twee gewonde dieren die elkaar zowel opjagen als geruststellen. Volgens sommigen is het grote leeftijdsverschil tussen de schaars geklede dansers ongepast. Ook zouden ze elkaar volgens de moraalridders op een seksuele manier aanraken.

Via Facebook reageerde Sia op deze aantijgingen. 'Maddie en Shia zijn de enige acteurs waarvan ik aanvoelde dat ze deze twee versies van mezelf konden vertolken. Het spijt me als ik mensen gekwetst heb met m'n nummer. Mijn bedoeling was om een emotionele videoclip te regisseren, niet om mensen te kwetsen,' aldus de zangeres. (LP)

Bekijk de video hier en oordeel zelf of Shia en Maddie in een pedofiele dans verwikkeld zijn.

In de nieuwste clip van 'Elastic Heart' zien we opnieuw de jonge danseres Maddie Ziegler, die we nog kennen van de artistieke videoclip voor 'Chandelier', het beste van zichzelf geven. In een grote vogelkooi danst ze een expressieve dans met Shia LaBeouf. Het lijkt wel alsof ze in de huid kruipen van twee gewonde dieren die elkaar zowel opjagen als geruststellen. Volgens sommigen is het grote leeftijdsverschil tussen de schaars geklede dansers ongepast. Ook zouden ze elkaar volgens de moraalridders op een seksuele manier aanraken. Via Facebook reageerde Sia op deze aantijgingen. 'Maddie en Shia zijn de enige acteurs waarvan ik aanvoelde dat ze deze twee versies van mezelf konden vertolken. Het spijt me als ik mensen gekwetst heb met m'n nummer. Mijn bedoeling was om een emotionele videoclip te regisseren, niet om mensen te kwetsen,' aldus de zangeres. (LP)Bekijk de video hier en oordeel zelf of Shia en Maddie in een pedofiele dans verwikkeld zijn.